flyingatm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Covid her bünyede aynı etkiyi yapmıyor. Bunu kronik alerjik astım hastası olan birisi olarak yazıyorum. 3 kere geçirdim. 3'nde de ciğerime dahi inmedi. Tamamen psikoloji, beslenme ve dinlenme ile alakalı.

Ben hayatı da pek sevmeyen biriyim, günde 2 paket sigara da içerim. Her sabah balgamla kalkarım, kahve içmeden ciğerim açılmaz.

Kendinizi negatif bir moda sokmayın. Sapa sağlam atlatırsınız.
Synox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun hocam, pozitif olmaya bakın covid herkeste aynı etkiyi göstermiyor, bu durumda daima pozitif olmanız sizin için en iyi durum olacaktır. Tekrardan geçmiş olsun
kumanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun hocam üzülmeyin hiçbir sıkıntı geçirmeden atlatcan inşallah düşünme bile
ahmet_yagci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önlem alınır ve akciğerlere inmez ise bir sorun olacağını düşünmüyorum hocam. Siz iyi kısmını düşünün. Geçmiş olsun. Nickin kadar güçlü ol
Dreamer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dostum 100 yaşındaki insanlar atlatıyor endişelenme,bağışıklığını güçlendirici şeyler ye bol bol.Özellikle c vitaminli meyveler.
BatuhanCLSKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi düşün iyi olsun,zaten kötü düşündüğün için bu sana aşırı korku ve zarar verir pozitif düşün ilerdeki hayatının hayallerini kur evlenme, çocukların, torunların hemen vazgeçme üstad atlatırsın korkma
les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağlıklı şifalı bir ömür diliyorum daha çok gençsiniz.
Madtol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Yaşayabileceğin her türlü sağlık sorununda en büyük yardımcının pozitif moral olduğunu unutmamanı rica ederim. Umarım biran önce atlatır ve bu yazdıklarına bakıp gülersin.
eturker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam enseyi karartmayın, pozitif olun ve ilacınızı aksatmayın. İnşallah hafif atlatırsınız.
hdmmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de covid oldum akciğerlerime hiçbir zarar gelmedi korkmayın hocam pozitif düşünün pozitif yaşayın.
deli_efo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Covidin bir grip olduğunu şu yazınız dan sonra daha net anladım! Bir senedir evden çıkmıyorsunuz ve covid siniz! Hiç panik yapmayın hocam normal bir grip gibi düşün pcr testine de hiç güvenme. Bugün (+) yarın (-) olur.
hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen karamsarlığa kapılmayın. 80’li yaşlarda iki tanıdığım hasta olmalarına rağmen hastalığı atlattılar
Hepinize teker teker teşekkür ederim, konuyu açmadan önce moralim çok düşüktü şuan daha iyi bir moralim var sağ olun.