Covid her bünyede aynı etkiyi yapmıyor. Bunu kronik alerjik astım hastası olan birisi olarak yazıyorum. 3 kere geçirdim. 3'nde de ciğerime dahi inmedi. Tamamen psikoloji, beslenme ve dinlenme ile alakalı.
Ben hayatı da pek sevmeyen biriyim, günde 2 paket sigara da içerim. Her sabah balgamla kalkarım, kahve içmeden ciğerim açılmaz.
Kendinizi negatif bir moda sokmayın. Sapa sağlam atlatırsınız.
Allah yardımcınız olsun hocam, pozitif olmaya bakın covid herkeste aynı etkiyi göstermiyor, bu durumda daima pozitif olmanız sizin için en iyi durum olacaktır. Tekrardan geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun hocam üzülmeyin hiçbir sıkıntı geçirmeden atlatcan inşallah düşünme bile
Önlem alınır ve akciğerlere inmez ise bir sorun olacağını düşünmüyorum hocam. Siz iyi kısmını düşünün. Geçmiş olsun. Nickin kadar güçlü ol
Geçmiş olsun dostum 100 yaşındaki insanlar atlatıyor endişelenme,bağışıklığını güçlendirici şeyler ye bol bol.Özellikle c vitaminli meyveler.
İyi düşün iyi olsun,zaten kötü düşündüğün için bu sana aşırı korku ve zarar verir pozitif düşün ilerdeki hayatının hayallerini kur evlenme, çocukların, torunların hemen vazgeçme üstad atlatırsın korkma
sağlıklı şifalı bir ömür diliyorum daha çok gençsiniz.
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Yaşayabileceğin her türlü sağlık sorununda en büyük yardımcının pozitif moral olduğunu unutmamanı rica ederim. Umarım biran önce atlatır ve bu yazdıklarına bakıp gülersin.
Geçmiş olsun hocam enseyi karartmayın, pozitif olun ve ilacınızı aksatmayın. İnşallah hafif atlatırsınız.
Ben de covid oldum akciğerlerime hiçbir zarar gelmedi korkmayın hocam pozitif düşünün pozitif yaşayın.
Covidin bir grip olduğunu şu yazınız dan sonra daha net anladım! Bir senedir evden çıkmıyorsunuz ve covid siniz! Hiç panik yapmayın hocam normal bir grip gibi düşün pcr testine de hiç güvenme. Bugün (+) yarın (-) olur.
Hemen karamsarlığa kapılmayın. 80li yaşlarda iki tanıdığım hasta olmalarına rağmen hastalığı atlattılar
Hepinize teker teker teşekkür ederim, konuyu açmadan önce moralim çok düşüktü şuan daha iyi bir moralim var sağ olun.