Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar herkese merhabalar. Birkaç gün içerisinde enterprise firmasından araç kiralamayı düşünüyoruz. Bu konuda birkaç sorum olacak. Şimdi bir kaza bela durumunda sigortayı ne şekilde yaptırmamız lazım hasar durumunda falan bunu merak ediyorum. Bir de her türlü kiralamaya özel türk telekomun %40 indirim kodum mevcut ancak rezervasyon yaparken bu indirimi yapacak bir alan bulamadım. Firma hakkında veya konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Çok teşekkürler
İndirimi internetten satın alırken kod girme kısmı var oradan giriyosunuz.
Full kaskoyu ofisde alabilirsiniz, ne olur ne olmaz satın alın.

Enterprise'ye gelecek olursam, birkaç defa kiralamışlığım var fakat araçları temiz degil, pandeminin ilk dönemlerinde sözde dezenfekte yapılıyor denilmesine rağmen 10 TL'lik otoyıkamacıda gözümün önünde yıkatıp teslim ettiler.
Araçları bakımsız, lastikleri kötü. Genel olarak araçları güvensiz.
Araçla ilgili araçdan kaynaklı problem yaşadığınızda kusura bakmayın bile demiyorlar. Dilerseniz yetkili servise yönlendirelim diyorlar utanmadan Araç bakımınıda müşteriye yaptırttıracaklar.

Kısacası eğer bulundugunuz bölgeye yakın başka firmalar varsa onlara bakın Europcar öneririm. Ama Enterprice 2-3 kere kiralamama rağmen hep aynıydı, araç miktarı düşük bakımlarını aksata aksata çeviriyorlar bi şekilde.

İyi günler