-Laptop olarak başlıca Lenovo diyebilirim. Gerçekten güzel tasarımları ve özellikleri dozunda sayılabilecek fiyatlarda sunuyorlar.
-MSI, ASUS markaları da kalitelidir. Bu firmaların kalitelerini sorgulamak bile hata olur şu sevilerdeyken zaten fakat bu markalar fiyatlandırmalarda marka değeri de kattığı için yüksek fiyatlarda satıyorlar.
-HP, DELL gibi markalar da bu üst sıraların hemen arkasında gelen markalardır. Fiyatlar genelde uygundur ve fiyatına göre kaliteli ürünler üretir satarlar. Bu markaların genel problemi kronik sıkıntılar olur genelde. Bir model üretirler çok alakasız bir noktadan kronik sorun yapabilirler. Cihaz üzerinde çeşitli işlem kısıtları uygulayabilirler.
-Monster, Acer, Casper vb markalar dabu sıralamamın son halkasını oluştururlar. Şansınızın olması gereken ürünler diyebilirim.

Şahsen ben "DELL Inspiron 7577 1050Ti i7-7700HQ" modelini kullanıyorum. DELL'i genel olarak önerebilirim. Bakımlarını yaptığınızda sorun yaşatmayacak bir marka. Şu an yeni laptop alacak olsam 1650Ti ve üzeri bir ekran kartı olsun isterdim. Laptop fiyatları baz alındığında da bütçenize göre alabileceğiniz en iyi kart 1650Ti oluyor. Oyun için -hatta genel kullanımda bile- 16GB RAM tavsiye ederim. 8GB olarak alıp sonradan da ilave edebilirsiniz. İşlemcilerden sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Buraya kadar yazdıklarım tamamen kendi fikirlerim ve izlenimlerimdir. Buna göre 8900₺ civarı bütçeyle alabileceğiniz bazı gözüme çarpan laptopları aşağıya ekliyorum;

-Lenovo
-Dell
-Asus