noyzco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, transfer dediğiniz coin transferi ise coinin bulunduğu ağa göre komisyon değişmektedir. Örneğin BEP2 ağını kullanarak Ethereum transferi yapacaksınız, yapacağınız transfer miktarı fark etmeksizin güncel olarak 0,000034 Ethereum kesilecektir. 1 adet Ethereum transferi yapacağınızı varsayalım; transfer sonucunda diğer cüzdan adresine ulaşacak Ethereum miktarı 1 - 0,000034(güncel kur ile yaklaşık 0.55 TL) yani 0.999966 Ethereum olacaktır. Borsaya para yatırma işlemi yapacaksanız size önerim trbinance.com'a da üye olarak havale veya EFT ile oraya para yatırıp, daha sonrasında en az kayıp yaşayacağınız bir coine çevirip -ben Ethereum'a çevirip gönderim yapıyorum, USDT'ye çevirip de gönderebilirsiniz fakat 3 USDT komisyon kesiliyor- asıl Binance hesabınızdaki cüzdan adresinize transfer etmeniz olacaktır. Aynı şekilde para çekme işlemi yapacaksanız ise bu işlemin tam tersini yapacaksınız.
Merhaba çok teşekkür ederim hocam öncelikle, şimdi bende ethernium yatırımı düşünüyorum. lakin bep2 ağı dediğiniz sanırım bu md5 şifresi gibi olan şey değil mi ? ayrıca binancede bitcoinim var, onu etherniuma çevirip transfer yapmak daha mantıklı diyorsunuz. ayrıca binance çok karmaşık geliyor bana gerçekten, çünkü trbinance de bir çok cüzdan hesabı var karışık gibi.