Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen sigara içmiyorsunuz. Keşke ben de bırakmayı becerebilsem özellikle sağlığım için..

Konuya gelecek olursak; günlük hayatında sigara içmeyenler dahi birilerinin sigara parasını ödüyor.

Arabanı yıkattığında yıkamacının sigarasını alıyorsun, meyve yediğinde o meyveyi hale getiren kamyoncunun sigara parasını ödüyorsun.

Yani zam hangi ürüne gelirse gelsin bir şekilde bizi etkiliyor.

ekleme: Günde 2 paket sigara içen birisi olarak, başkasının sigara dumanını yüzüme üflemesini hiç sevmem. Sigara içilecek yerler noktasında biraz daha katı hareket edilebilir. Fakat zam çözüm değil.

Hocam sigarayı bıraktım en güzel olmayan bir durumda. Konuya gelecek olursak bu cevap sadece sizleredir. Bazı arkadaşlara bu kadar kibar olmayacağım. Normal olarak zamlara karşı ve her daim eleştiren biriyim ancak Sigara Zammını Neden Destekliyorum :
1- Tamamen keyfi ve zorunlu olmayan ürün olması.
2- İzmaritlerin ve üretiminde kullanılan paket vb yan ürünlerin doğaya zarar vermesi.
3- İçilen milyonlarca sigaranın havayı kirletmesi.
4- Kanser vb bir sürü sağlık sorununa yol açması.
5- Siz ve sevdiklerinizi daha büyük hastalıklara yol açması.
6- Paranızın hava olması.
Gibi bir çok madde eklenebilir.
Umarım bırakırsınız hocam.

ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen marsta yaşıyorsun galiba
Sadece Sigara Zammını Desteklemekte olduğumu belirttim.

ramazanALAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanane kardeşim milletin içip içmemesinden, sen içip içmemen bizi ilgilendiriyor mu hayır eee daha ne ?
Öncelikli olarak saygılı olarak düşüncelerini ifade etmeni tavsiye ederim.
Senin içtiğin sigaradan sadece sen olumsuz etkilensen inan zerre umurumda değil zaten.

Sen içerken havamı, çevremi ,sağlığımı kirletiyorsan orada dur demek benim hakkım.