Sen daha kutuyu görmeden, ağırlığını tartmadan, kesim ve katlamasını görmeden satış yaptığım kutunun değerini ortaya koydun. Ben de, değer verdiğin, adını zikrettiğin kalitesizlikte! ürün istiyorum. Kalıp,bıçak vs bunları da düş, adet istersen, adet de olur? Nerden alacağız?
Ürüne göre talep
Talebe göre ürün.
Üretimde bu vardır son 2 posttur etiketleme yapmadan kaçamak yazıyorsunuz farkında mısınız?
Bu kaçamak yazmak nedir ben altta kalmamak için yazıyorumdur çünkü niyetiniz ciddi değil sadece yazmak için yazıyorsunuz.
Sizin elinizde bir ürün var ve fiyat talebiniz mevcut.kaldı ki talep edilen dayanım bilgisi bile yok
bende soruları sordum ki tam net fiyat verelim ama siz resmen dalga geçercesine ben herşeyi biliyorum havasına girip bir de adam gibi sorulara bile cevap veremiyorsunuz.
Sonra gelip fiyat ver.
Sorular net şekilde soruldu cevap dahi veremiyorsunuz. kaldı ki kalitesiz kelimesi bile geçmedi fiyat olarak ise o az miktar için verilebilecek bir tutar olduğunu yazdım. kendiniz tribe girmişsiniz kusura bakmayın ama koli işinden anlamıyorsunuz.
İyi akşamlar.