Edit : Sizler de gurur tablolarınızı paylaşabilirsiniz
Merhaba,
Eğer ticaret yapıyorsak; asıl üzerinde durmamız gereken detay çok fazla müşteri bulmak değil, elimizdeki portföyü tutmaktır. İstatistiklere göre kaybedilen bir müşterinin maliyeti, yeni müşteri elde etmek için harcadığımız miktarın x7'sidir. Yapılan araştırmalara göre; yeni bir müşteri elde etmenin ortalama maliyeti 70 dolara denk gelirken, mevcut müşteriyi koruma maliyetinin 10 dolar olduğu görülüyor. Bir müşteriyi kaybetmenin maliyeti, yeni müşteri kazanırken çarpı yedi olduğundan; şirketler, müşteri kaybetmek yerine hayat boyu müşteri kavramını yaratmanın yollarını bulmalı ve mutlaka müşteri sadakat programlarını kullanmalılar.
Siz müşterilerinizi memnun edebiliyor musunuz? Müşteri memnuniyeti ile ilgili gurur tablolarınızı paylaşmak ister misiniz =)
Not: Forumda gelinlik satışım yoktur. Bu konumdaki açıklamalarım reklam & tanıtım içermemektedir.
Açılışı ben yapayım. Sadece bugün aldığım mesajlardır. Üretim tesisimiz ile her gün dünyanın dört bir yanındaki gelinlik mağazalarının ürünlerini temin ediyoruz.