tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostlar,

Anne ve babam 2 sene öncesine kadar her yaz Akçay'da 1-2 ay ev kiralar dinlenirlerdi. Babam 2 sene önce beyin kanaması geçirdi şu an sağlık durumu çok şükür daha iyi ve Akçay'a gitmek istiyor. Havasını seviyor, sahilde yürümek iyi geliyor ona. İstanbul'un keşmekeşinden uzaklaşmak için onlara 1 yıl ev kiralamak istiyorum. Zaman zaman bizde yanlarına gideceğiz.

Şimdi ilan sitelerinde çok fazla seçenek bulamadım. 2+1, 1000-1500₺ arası temiz boş bir daire arıyorum. Yarın Akçay'a gidip 2 gün yer bakacağım. Emlakçı tanıdığı ya da çevresi olan yardımcı olabilirse sevinirim. Yine yakın yerlerde başka lokasyon önerisi olan varsa onlarıda değerlendirebilirim (Güre vs)
Bu davranisinizdan dolayi sizi takdir ediyorum.Bende anne babama rahat etmeleri icin yazlik bir ev bakiyordum.Babamin (mekani cennet olsun) ömrü yetmedi.Hersey yarim kaldi.Bizler yarim kaldik.Maddi durumuna gore babanin istegini bir an once yerine getir bazi seylerin icin bazen cok gec kaliniyor ve insan pismanlik duyuyor.Allah babaniza da acil sifalar versin.