kaannevk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanır mısınız çok değişik bir algoritması var. Bazıları sadece kişi ile ilgili kısa tanıtım yazısını Wikipedia'dan aldığını savunur. Ama öyle bir durum yok. Linkedin'den hatta Google değeri yüksekse eğer bir internet sitesinden bile bilgi çektiğini gözlerimle gördüm. Forumda bu işle ilgilenen bazı üyelerimizi ilgiyle takip ettim. Çoğunda "iş insanı, sanatçı" gibi ibareler bulunmakta, tanıtıcı fotoğraf ve ilk ana sayfada görünmektedirler. Bakalım benimki biraz şans gibi duruyor
Merhaba Hocam, Google Bilgi Panelleri Sadece Wikipedia'ya Bağlı Değildir. Site Değerleri Yüksek Olan ve Hit Alan Sitelerden de Veri Çekebilmektedir. (Şahsıma Ait Bir Panelde İstediğim Bir Site'den Veri Çektirdim Hakkında Kısmına). Birde Şunu Belirtmekte Fayda Var, Örnek Veriyorum Bir Şirketiniz var ve Web Sitedeki SEO Ayarlarınızı Doğru Yaptınız. Birkaç Gün Sonra Web Siteniz'den Veri Çekip, Bilgi Paneli Açılacaktır. Ek Olarak Panelinizin İlk Sırada Çıkması için Adınıza Başka Birisinin Ünlünün Olup Olmadığını Kontrol Edin. Elimden Geldiği Kadar WhatsApp'tan Yardımcı Olabilirim. 😊