Selamlar. 99₺ lik abonelik ücreti için 157₺ faturan çıkartan ******** TürkTelekom'dan kurtulup TBTNET'e geçtim. Fakat adamlar geçişi bildirmedikleri için hem ordan hem burdan iki türlü girmiş bulundu ne yazık ki. Onca aramama rağmen ortada bir mağduriyet var ama ne onlar ne ben sorumlu değilim. Hatayı kabul eden yok telafi eden yok. 6 Ay kalma sözünüze 75₺lik kurulum ücretini yansıtmıyoruz dediler sonra ikili fatura girdisi sebebiyle, aboneliğinizi şimdi iptal etseniz bile o parayı sizden almaya biliriz diyerek, zaten almayacakları bi parayı almayacaklarını belirttiler birde bu mağduriyet durumu için mart ayının faturası iptal edilecekti. Şimi fatura ödenmediği için hat 3 gündür kapalı önümüzdeki ay kullanmadığım internetin faturası + kapatma açma bedelini yansıtacaklar. O kadar sinirliyimki sgit'memek için kendimi tutmadım ve telefondaki bayana da küfürlü konuşacak kadar artık çıldırttılar. Neymiş efendim;
firma fatura miktarını düşürmeyi kabul etmemiş ve bunun olmaı için cebinden ödemesi gerekiyormuş. Küçük yada büyük ucuz yada pahalı bir bedel ödüyorum ve karşılığını almanın hakkım olduğu kanaatindeyim. Bu sebepten dolayı TT den çıkıp TBT ye geçtim ve şimdi burdanda çıkıp mantıklı bir firmadan hizmet almak istiyorum.
Bulunduğu bölgede sadece ADSL 16bit destekleniyor. ADSL olup 16mbps ye kadar internet sağlayan bir firma önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Ek olarak;
Yaşatılan durumu sinirli olarak aktarıp vaktini aldığım arkadaşlardan özür dilerim.
* TBT'yi tercih edecek olaranrın bilgisine.