Makale Türü & Konusu: Eticaret alanında makaleler yazdırılacak. ( Örnek, E-ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler veya Instagramdan kıyafet satışı nasıl yapabilirim? gibi. )
Makale Adeti: 10 Adet - iş süreklidir. Yaklaşık 100'e yakın makale yazdıracağız memnun kaldığımız takdirde.
Kelime Sayısı: 300 kelime
Başlıkları Kim Belirleyecek: Başlıkları biz vereceğiz.
Örnek Makale Link: https://www.ticimax.com/blog/e-ticar...cin-gerekenler
100 Kelime İçin Ödenecek Tutar: 100 kelimesi 2,5 TL
Teslimat Süresi: üre konusunda makaleleri tek tek alıp onaylayıp devam etmeliyiz.
Alıcı Notu: Kurumsal bir dille, kolay basit bir anlatımla makaleler yazılmalı. Başlıklara uygun anlatılmalar yapılmalı. " internetten satış yapmak çok iyi, çok yararlı gibi kavramlar değilde; internetten satışa başlayarak günlük siparişlerinizi 100e kadar çıkarabilirsiniz ) gibi daha deneyimsel daha yönlendirici olması gerekiyor. Çok iyi çok yararlı çok güzel gibi olayın dışında sadece kelime yoğunluğu yapmak için yazılan makaleleri kabul etmiyorum. ÖZEL MESAJ ATANLAR DEĞERLENDİRİLMEYECEK. Rica ediyorum inatla özelden mesaj atmayın. Sadece konu altından referanslarınız ile başvurun rica ediyorum. Özel mesaj göndermeyin. Özel kutusu çok doluyor bu sefer görüp dönüş yapamıyorum. İşi almak isteyen deneyimli daha önce eticaret alanında makale yazmiş kişiler konu altında referans ve bilgilerini bırakabilirse ben kendim ulaşacağım.
İlginiz için teşekkürler.
İmzamdan konu linkime ulaşabilirsiniz. Detayları pm olarak da ilettim. İnş. birlikte çalışma fırsatı buluruz.
Dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.