Eşinize saygı çerçevesi içerisinde birkaç yorumum olacak. Hanımefendi, lütfen eşinizin, kendinizin ve gelecekte çocuklarınızın hayatını burada mahvetmeyi göze almayın. Ben 19 yaşında bir gencim. Kalifiye elemanım. Aşçıyım. Yıllardır buradan gitmenin yolunu arıyordum ve aşçılıkla kolay gidildiğini öğrendim. Okulunu kazandım, şu an okuyorum. Bitince 20 yaşında bir genç bu cesarete sahip olacak, siz ise eşinizle birlikte zaten tüm engelleri aşarsınız. Zaten burada mülkünüz yok, kirada oturuyorsunuz. Aynı hayatın çok daha lüksüne orada devam edeceksiniz. Garantici bir hayat istiyorsanız en garanti hayat oralarda. Çünkü burası Orta Doğu. Ben Türkiye kötü olduğu için değil, burası Orta Doğu olduğu için buradan gitmek istiyorum. Her an evinizin önünde canlı bomba patlayabilir. Her an kafanıza bombalar yağabilir. Mümkünse ne kadar siyasetten, politikadan uzak yerler varsa oralara gidin. Üretim olan yerlere gidin. Benim tavsiyem İsveç yönünde olacaktır. Saygılar.
Yorumların için teşekkür ederim emek harcayıp, zamanını da burada bizim için geçirdiğin için umarım senin de her şey gönlünce olur.