Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba, internet sitemde medya paylaşacağım yani resim ve video. bu resim ve videolar kategorilere bölünecek ve her resim ve videoda etiketler de olacak. siteye ücretsiz üye olan kişi sitedeki bütün medyayı anasayfasında görebilecek. fakat ücretli üye olan kişi istediği kategorileri takip edebilecek. aynı zamanda ücretli üye olan kişi etiketleri sessize de alabilecek. yani ücretli üye araba kategorisini takip edebilecek fakat "porsche" ile etiketlenmiş bir araba resmini görmek istemiyorsa "porsche" etiketini sessize alıp bu etiketin olduğu hiçbir gönderiyi görmeyecek. farklı bir açıdan anlatmak gerekirse, twitter ı düşünün. twitterda kullanıcılar paylaşım yapıyor, takip edebiliyor ve kendi zaman akışları oluyor ya. benim sitemde sadece ben paylaşım yapacağım. insanlar benim sitemdeki kategorileri takip edebilecek. aynı zamanda takip ettikleri kategorilerdeki istemedikleri etiketteki medyayı da görmeyecekler. yani ücretli üye kendi zaman akışını oluşturacak. bu özellik ücretli üyeler için geçerli olacak. ücretsiz üyeler kategori takip edemeyecek, etiketleri sessize alamayacak. anasayfalarında kategorilerde paylaşılan her gönderiyi görmek zorunda kalacak.
aynı zamanda sitedeki paylaşımlar tweet gibi görünsün insanlar yorum yapabilsin birbirlerine bunu gönderebilsin istiyorum. ayrıca üyeler anasayfayı yenilediğinde kaldığı yerden devam edebilsin, sayfa en üste çıkmasın istiyorum.
böyle bir site yapmak için neler gerekli? özel bir yazılım mı yoksa script ile hallolur mu? böyle bir sitenin maliyeti ne olur? daha da doğrusu böyle bir site yapmak mümkün mü?