Merhabalar, şu anda elimde Çin seyahatimde almış olduğum Mi'nin bir laptobu var aslında hiçbir sıkıntısı yok şarjı vesaire her anlamıyla iyi ama ben bu bilgisayar Intel M3 işlemcili olduğundan Photoshop'u vesaire kullanamıyorum PC'de fan yok ama ısınmıyor ama ısınmasa da kastırıyor bilgisayarı.
Apple seviciler abi M1 yaa diyor Air alsan bile Photoshop felan kasmadan canavar gibi kullanırsın diyor ama alınır mı sizce MacBook AİR?
M1 işlemciler ile büyük bir adım attı. Artık kendi işlemcisi ile tüm uygulamaları daha iyi. Diğer uygulamalarda M1 çekirdeğine göre tekrar düzenleniyor ve ciddi performans artışları var. Genel olarak herkes memnun M1'den ama bekleyecek zamanınız varsa M2 yada Mx olacak bir üst seriyi beklemenizi öneririm. Hem uygulamalar tamamen M1 yapısına uygun olmuş olacak hem de ikinci seride ciddi düzenlemeler yapacağını düşünüyorum. Vaktiniz yoksa yine de alınır.
Bunun dışındaki yorumlara kulak asmayın, yok bedava verseler almamlara filan. Yıllardır Mac kullanıyorum. Sadece işinize odaklanmanızı sağlıyor. Başka bir şeyle uğraşmıyorsunuz. Özgürlük vs diyenler neye ihtiyaçları oluyorsa kullanamıyorsun diye sormalısınız. Apple'dan şaşma. Ayrıca sana zarar da ettirmez. Aldığın fiyatın bir tık altına satarsın en kötü.