Palladium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ledger alın bitane. Gidin kapalı çarşıda coin bozumu yapan yerlere elden bozdurun. Ne vergisi arkadaşlar, al sattan zarar edersek devlet buna nasıl bir garanti verecek. Vergi demek hak korumak demek. Bizim zararımızada ortak olacaksa evet alsın vergi ben tamamım.
Dolar ya da altın alıp sattığınızda devlet zarar ederseniz zararınıza ortak oluyor mu ? Ya da şirket kurdunuz diyelim zarar ettiniz devlet zararınıza ortak oluyor mu ? Hayır fakat kar yaptığınızda şirketinizden kazancın yarısına yakınına vergi olarak alıyor.

Kripto paralara döviz alım satımında olduğu gibi sadece alım sırasında küçük bir vergi gelir tahminen, kara göre olmayacaktır. Bununda kontrolünü Türk borsaları ya da Türk bankalarına para çekenlerde yapabilirler. Yurtdışı borsalar için birşey yapamazlar sonuçta, en fazla erişim engelleme kararı çıkar oralar ile ilgili Forex piyasasında yaptıkları gibi.