öncelikle, iyi geceler r10 ailesi. yaklaşık 2 senedir görüştüğüm, herşeyi birlikte yaşadığım, 18 yaşıma kadar kimseden hoşlanmamış birisi olmama rağmen o'na sevgiyle bağlandığım kişi ile yollarımı ayıralı 1 haftaya yakın oldu. kendisi ile görüşmek istedim, bazı şeylerin düzelebileceğine inandığım için. fakat, bu gün kalbi ağrıtacak sözler ile karşılık verdi. 2 senedir bir kez bile böyle kelimeler kullanmamıştı. evet yaşım 18, fakat ergen ilişkilerinden değildi. aşkım, sevgilim şöyle böyle değildi yani. farklı bir boyuttu, ki herkesin kendi ilişkisi de farklı bir boyuttur, orası da ayrı bir mevzu tabii. annesiyle, babasıyla, 30-35 yaşındaki ablasıyla, komşularıyla, hepsiyle de tanıştırmıştı. sürekli ben giderdim, o gelirdi birbirimizin evlerine. yani ortada sevgisizlik durumu da olmadı. bu 2 senelik süreç boyunca gerçekten çok da fazla değer verdi, hissettirdi. gerçekten çok fazla şey yaşadık, çoğu ilklerimizi..
biliyorsunuz ki, gmail işleriyle çok fazla haşır neşirim, buna dahi odaklanamıyorum. son günlerde yaşadığım bu olaylar etrafa boş boş bakmama sebep oluyor. hiçbir şeye odaklanamıyorum. bu sene üni. sınavım olmasına rağmen ders çalışamıyorum. bildiğiniz yıkılmış gibiyim. bana önerebileceğiniz neler vardır, herkesin tecrübesini ve yorumunu görmek isterim...
İyi geceler R10 Ailesi.