Bende de var böyle 2-3 hikaye. Cinli minli değil ama.
1 keresinde 16 yaşımdayım sanırım. Liseden sonra dershane oluyordu. Hava kararınca falan bitiyordu. Neyse dershaneden sonra eve gidiyorum köy yoluna giricem, ama yol 15 dk falan yürüme sürüyor. Hiç ışık falanda yok yolda sadece geöen arabaların ışığı onun harici zifiri karanlık ve de yolun yarısındada mezarlık var. 10 dk fslan yürüdüm, mezarlığı geçtim sonra bana bir ürperti, korkma başladı ama öylr böylr değil. Bişey dokunsa korkudan koşucam. Sonra yanımda bişey geçti, nefes falan geliyor birde. Bir bağırdım korkudan, hemen telin ışığını açtım bşr baktım köpek dilini çıkarmış bana bakıyor. Neyse dedim korka korka yürümeye devam edeyim dedim bu sefer köpekte benimle gelmeye başladı. Benim de korkum azalmaya başladı köpeğin sayesinde. O gün o köpek benimle köyğn girişine lambaların yanmaya başladığı yere kadar geldi. Sonra geri döndü. Onun sayesinde yolun geri kalanın da korkmadan gelmiştim. Canım sıkılırsa diğerlerini de yazarım. Mobilim yazım hatalarını mazur görün.

Diğer anımda Polonya'da erasmus yapıyorum. Benim kız arkadaşım bir tane kızla aynı odada kalıyor. Bu kızda 1 günlüğüne bir yere gezmeye gidiyor. Ertesi sabah gelicek. Bizde akşamında bişeyler içip yatıyoruz kız arkadaşımın odasında. Sabah 5 civarı güneş yeni doğuyor etraf yeni yeni aydınlanıyor. Ben kafamı kaldırdım karşıda sevgilimin oda arkadaşının yatağı var. Onun üstünde bu kızın sırt çantası var. Bende sevgilimi uyandırıyorum arkadaşın ne zaman geldi diye o da uyanıyor bakıyor yatağa erken gelmiş demekki diyor. Bunu derken çantayı falan da görüyor. Neyse dedik heralde diğer arkadaşlarının odasına gitti diyip yatıyoruz. Saat 11 gibi uyanıyoruz. Bir baktık bu kız yok. Yatağında çantası yok. Sevgilim bu kızı arıyor nereye gittin diye, kızda daha gelmedim yoldayım vs dedi. Sonra biz birbirimize baktık nasıl gelmedi diye. Sabah çantasını falan gördük. İkimizde çantayı net bir şekilde gördüğümüze yemin ediyoruz ama yok işte. İkimizinde aynı halisünasyonu görmemiz ne kadsr mümkün kim bilir. Bu da akıl sır erdiremediğim olaylardan biridir.

Edit. Bir tane daha geldi aklıma. Küçüğüm yine 10-11 yaşımda falanımdır. Bizim köydeki evde 2 katlı ben üst katındayım alttada babam var. O günde annem abiler falan düğüne gitmişlerdi. Üst katta takılırken birden bir ses duydum adımı söyler gibi. Bende bir tırstım etrafa baktım hemen. Sonra üst katta kimsenin olamadığı geldi aklıma. Hemen bir koşu alt kata babamın yanına gittim. Tv izliyordu yanına yattım öyle uyuya kalmışım 😂