1 yıllık gelirine diyenlerin çabasına hayranım gidip ihtiyaç kredisi çekse 120bin aylik 4-5bin taksit öder üstüne 5bin lira ek geliri olur hemde 120bin nakiti elinde olur yorum yaparken 20kere düşünmek gerek bence benim gozumde değeri eğer marka bir site ise minimum 300-400 bini var
avcıya demişler hergün tavşan yiyor musun? yok demiş her attığımı vuracak olsam dedeme de alırdım bir tüfek. siz hiç bir sabah kalkınca günde 400 tl getiren adsensenizin hiç bir sebep yokken reklamverenlerimizi korumak için adsense hesabınızı devredışı bıraktık uyarısı aldınız mı? ben en az 5 kere aldım o maili. ve bu forumda alan en az 1000 adam gördüm. malesef kazın ayağı öyle değil.
olayı satıcı açısından düşünürsek yani ben satıcı olsam 10 k kazandıran siteyi en az 150k ye satmam lazım ki beni tatmin etsin. daha altına satmaktansa riske girmeye devam ederim her ay o parayı alırım. sıkarım dişimi banlanmazsam 12 at sonra zaten aldığım her para alacağım toplu paranın üstünde olacak. o yüzden satmak akıl işi değil. tabi riskleri nedir ? hit düşer adsense banlanabilir falan filan
alıcı açıısndan düşünecek olursak yani ben alacak olsam bugün 10k getiriyor olması her zaman getiriyor anlamına gelmez ama getirebilir de ortada giderse kaybolursa beni yıkmayacak bir miktarı verip bu siteyi alabilirim. coin almışım düşmüş gibi düşünürüm. işler iyi giderse kazanç güzel olur . riskleri yukarda saydık. ama evimi arabamı satıp bu siteyi almaya kalkarsam aptallık etmiş olurum. evin araban vardır kenarda duran 500binin vardır 150 binin verip bu siteyi alabilirim. mesela Coşkun abi gibiler alabilir. emekli babama kredi çektirerek ya dak endim kredi çekerek bu siteyi alırsam o şemsiye açılırsa bir daha kapanmaz.