ejder126 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@BetaHouse; acaba bugün kimi merkez başkanı veya yardımcısı yapsak kupon doldurur gibi günaydınlar hocam
Merkez Bankası Başkanına acımayan yönetimimiz yardımcısına mı acısın? Aynı gün görevden alınsalar dolar üzerinde etkisi hem Başkan hem yardımcısı için ayrı ayrı olmayacaktı yani Pazartesi devalüasyonu ile sınırlı kalacaktı. Sanki gizli bir el Dolar'ın fırlaması için taksit taksit yapıyor gibi bu işleri. Ne hikmetse son yıllarda ne oluyorsa ülkenin hayrına olmuyor. Dediğim gibi Halkbank olaylarından F35 lere, S400 lere kadar hiçbir şey ülkeye maalesef fayda sağlamadı. İnsanlar halk ekmekten ekmek alsa para üstünü dolara çevirecek neredeyse, kendi ulusal parasına güveni kalmadı bu halkın. Çok haklılar, sonuna kadar haklılar çünkü birisi gelip bağımsız bir kamu çalışanını yasalara aykırı şekilde görevden alınca halkın cebindeki para azalıyor, dolar karşısında eriyor. Güvenmemekte çok haklılar şahsen ben güvensizliği geçtim, artık aklıma geldikçe midem bulanmaya başlıyor direk. Bazı şeylerden iyice tiksindim, çok yazık. Günaydını geçti ama sana hayırlı günler olsun kardeşim