Merhaba,
Firmayı yaklaşık 1 sene önce kullanmaya başladım. .NET domain transfer ücretinin makul olmasından dolayı ilk alışverişimi domain ile yaptım. Sonrasında vps, hosting ve tekrar domain derken ihtiyaç duydukça burayı kullandım. Fakat son 1 aydır destek sistemi konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. 3 aylık Ücretsiz SSL hizmetleri varmış. İstersem bunu kullanabileceğimi söylediler. Bende sunucumda aktif edilmesi için bilgileri ilettim. 2 hafta geçti hala işlem yapılıyor ibaresi yer alıyor. Tekrar mesaj yazdım. Yine sunucu bilgisi istendi. Verdim ve bugün 4. günü hala yanıt gelmedi. Dün ikindi gibi "Neden İletişimde Sıkıntı Yaşıyoruz" isimli talep oluşturdum. Sorunumu ve şikayetimi dile getirdim. Muhtemel odur ki bir süre buna da yanıt alamayacağım. Ayrıca destek sisteminde gördüğüm BUG 'ı da iletiyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum onlara da.
Konu ücretsiz SSL'in kurulması değil. Varsın olmasın. Geç iletişimde bulunulmasından şikayetçiyim sadece. Ben henüz üzerinde çalıştığım projeyi yayınlamadım. Şayet ileride bir sıkıntı yaşarsam veya sunucu yükseltme vb. durum ile karşılaşırsam nasıl bir an önce halledeceğim? Geçen hafta Cuma günü 16.00 'da telefon numaralarını aradım. 5 dakika boyunca müzik dinledim, kapattım. Durum böyleyken uzun vadeli çalışmayı mantıklı bulmuyorum. Konuyu, teknoclouds kullanan arkadaşlarla da istişare etmek istedim. Onlar bu tarz sorun yaşıyorlar mı ? Kullanıp bırakan veya kullanmayı düşünen kimler var?