O kadar emek olmadan bu istatistikler yakalanamaz elbette. Zor olan diğer kısmı bunu korumak. En zoru büyümeyi korumak. Büyümenin devam etmesi emeğe bağlı. Her projede bu böyle değil mi? Eğer varsa 200 bin verip her ay emeksiz 10 bin kazandıran iş oraya da yatırım yapalım

Projeye verilen emek ayda 10 bin kazanmak için değil. Sizin de bildiğiniz gibi bugün verdiğiniz emek belki 6 ay sonra 15 bin TL getirecek bir emektir. İşçi patron muamelesi yapılamaz projeye. Nokta atışı fiyat verilmeyecek sadece fiyat verirken dikkat edilen kriterleri görüyoruz konu içinde. Site satacak ya da alacak kişilerin eminim ki yeni bir şeyler öğrendiği konu oldu çünkü çok fazla insan fiyatın neye göre verildiği hakkında bilgi sahibi oldu. En azından ben bilgi sahibi oldum. Sitenin günlük ilgilenme olayına gelince, isterseniz 6 ay ilgilenmeyin size 10 binden fazlasını kazandıracaktır. Çünkü 5 yıl içinde daha önce dediğim gibi ilk yıllarda tam ilgilenilmese de büyümeye devam ediyordu. Projeyi alan kişi 10 15 bin kazanıyor zaten diyip organizasyonu devam ettirmezse zaten böyle bir projeye talip olması hata olur. Günlük 1 saat ilgilenirseniz 1 saatlik kazanırsınız. Saat hesabını da doğru bulmuyorum çünkü ben günde 1 saat ilgileniyorum her bir proje ile. Başlığı belirleyen, içeriği ekleyen ve eklenenleri düzenleyip yayınlayan bir sistem kurdum. Diğer ortak projelerim de bu şekilde ilerliyor kaldı ki benimle çalışan üyeler görüyorsa aldıkları ödemenin süresini tutarını da yazabilir konuya. Fiyat tahmininden ziyade fiyat tahmin metodunu sorduğumu pek çok kere ifade ettim ama bir kere daha edebilirim sorun olmaz. Satış yapmadan bilgi almak istediğim için pek çok kişi itiraz eder gibi yanıt veriyor

arkadaşlar yüzlerce üye site alıp satarken nelere dikkat edildiğini öğreniyor forum bu yüzden var.
O kadar emek var, uğraş var, yazarları tek tek arayıp buluyoruz ilgileniyoruz diyorsunuz.
Bunlar günlük ciddi zaman ve özellikle gider olacak şeyler.
Bu sitenin günlük ilgilenme süresi ve günlük gideri nedir?
Bu konularda şeffaf bilgi vermeniz fiyat tahminleri için daha iyi olmaz mı?
Sizin yarın yaşayacağınız garanti mi hocam? bu argüman ile ticaret yapılabilir mi? site 5 yıldır istisnasız her ay + yönde tekil ve kazanç olarak büyümüş bir site. Aynı oranda çalışarak bu grafik elde ediliyor. Daha fazla emek daha fazla kazanç demek. Ben bir site alsam kurulduğu tarihten beri grafiğine bakarım şahsen. 1 yılda kapanır bu denilecek bir site de alınmaz. 1 senelik gelir garantisi nasıl oluyor bilmiyorum ben de 10 yıldır onlarca projede beş haneli kazançlar gördüm fakat garanti veririm diyene rast gelmedim. Adsense ban yemiş insanların adsense bandan korkması kadar doğal bir şey yok. Ben bir kere bile yemedim yiyeceğimi de sanmıyorum. Adsense hesabınızdaki 15 bin bakiyeye çökmek için diğer aylarda sizden kazanacağı paradan vazgeçecek bir yapı değil. En azından benim hesaplarım sapasağlam. Denizi geçip okyanusta boğulmaktır bu. Adsense kapanmama garantisi falan isteniyor. 5 yıl kapanmamış içerikler profesyonel içerikler. Kitle tamamen markayı sahiplenmiş.
Sizin argümanınıza göre de ben size bir soru sorayım: 120 bin verdi ikinci ay ve sonraki aylar 15-20 bin kazanmaya başladı. Sonraki her ay da katlanarak tekili ve kazancı arttı. Aynı emek ve gider ile hem de. 1 yıldır yoğun şekilde verdiğiniz emek 5 yıldır olduğu gibi meyvesini sonraki zamanlarda veriyor. Otorite artıyor, ziyaretçi artıyor, kazanç artıyor ve artışın gelecekteki raporu belli değil. elimizde 5 yıldır tek sefer kırmızıya düşmemiş istatistik var. Fakat alıcı fiyat kırmak için adsense banlanır, ya düşerse, ya algoritma gelirse diye endişe ediyor. Siz onedio'nun shiftdelete'in güncellemelerden sonra düştüğünü gördünüz mü? Bunları site alırken kullanmak evet doğal. Ama site alırken 5 yıllık veri okuyup algoritmadan sonra düşer mi diye şüpheye düşecek biri almamalı. Kesinlikle gidip at çiftliği falan açmalı bence
Anladığım kadarı ile yöntemler site alsatçıların yöntemleri. Yani projeyi marka haline getirmiş kişilerin bunu güçlü alıcılara tamamen metrikler ve risk hesaplamaları ile yapması gerekiyor. Risk hep var da kıyameti ticarete dahil etmek gibi sizinki. Algoritma ile 100 içerikli sitenin istatistiğinde düşüş olur. 1 milyon tekil vardır 950K olur. Az daha yüklenirsin 1.1 milyon olur. 50 bin tekili olan proje zaten bu dalgadan etkilenir kıyıda olduğu için. Okyanusa açılan projelerin bir tanesinde bile algoritmadan dolayı zarar ettiğini ben görmedim. Gören varsa PM göndersin projesini inceleyip tavsiyelerimi vereyim
Görüş belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Hocam bu devirde 120 bin iyi para. Alıcı açısından da bakın olaya. bu sitenin 1 sene gelir getireceği garanti mi? Adam 120 bini verse 2 ay sonra google güncellemesi şu bu adsense ban veya bişey olsa kazanç bitse veya hit düşse kazanç yarıya düşse ?? O yüzden bu işlerde risk var. Bu yüzden de fiyatlar düşük. Haa siten markadır 20 yıllık sitedir. Sende 1 sene gelir garantisi verirsin o zaman 3 4 yıllık gelirine bile satarsın