safadurum12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam grafik tasarım konusunda konu açan bazı kişilerin konusuna göz atınca kafam karışıyor. Birinde diyorum bu tarz tasarımlar bu kadarsa ben çok azdan veriyorum, diğerinde ise bu böyle yapıyorsa benim çok daha düşük vermem gerekir fln
Nike adlı firmanın logosunu zamanında ne kadara yapıldığını duysanız 😂

Ama şimdi yapan kadın firmanın %1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam hissesine sahip..

Yani işini önemsersen 500 tl lik logoya 1000 tl demediğin sürece , çok iş yapayım 500 tl lik logo sana 250 tl demediğin sürece kazanırsın.

Ha önüne takoz koyanlar olur o kişi 300 e yapıyorsa ben 200 e yaparım tarzı

( Kimse birbirini kadırmaya gerek yok ben bi gmail konusuna yorum yazdım method olarak , dostum gmail alır mısın ? dostum gmail üretiyorum şu kadardan sağlarım ... Ben üretiyorum zaten! her konudadır bu yani işini kesmeye çalışırlar amaçları iş yapmak değil seri para kazanmak )

Yaptığın işleri gösteren onlarca logo koysan da değerine ben en fazla 100 tl derim.

Sebebi beğenmem hoşuma gitmez alıcı gözüyle yada o logo artık neye aitse , o benim gözümde önemsizdir çünkü işime yaramaz.

Ama benim youtube kanalıma ait bir beğendiğim beni zevke getiren görünce çok tatlı olmuş dediğim şeye kimse 5 tl bile vermese benim için değeri 1000000000000000.... $

Çünkü benim bana özgü bana hitap ediyor.

İşini dürüst ve doğru yaptığın sürece gerisi tefarruattır.