Zaox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Sağolun hocam

AvangeQuick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cimer icin
BenBaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam belki hoşlanmıştır böyle bir delikanlı bir daha nerede görücem diyip fotoğrafınızı çekmiştir
Hahahah , hiç sanmıyorum

Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En fazla sosyal medyada izleriz seni hocam. Senden izinsiz görüntünü çektiği için ceza yersen dava açıp fazlasını o bayandan çıkarabilirsin belki. Hukukçu arkadaşları davet ediyorum
Öyle birşey varsa yasal haklarımı kullanmak isterim sonuçta böyle birşeyi kimseye yapmam ve banada yapılmasını istemem.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gelirse düşünürsün yapacak bir şey yok şimdilik. geçmiş olsun. zaten cezalar geri ödenecekmiş diyorlar bir parti kazanırsa. diğer ide bu promosyona sessiz kalamaz diye düşünüyorum.
Umarım birşey olmaz hocam yoksa boşa para ödeyeceğim.Zaten günlük hayatımda maskem eksik olmuyor.

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HES'tir büyük ihtimal, geçmiş olsun baya ilgileniyorlar şikayet bölümüyle.
Sağolun hocam 😔
NursatBULBUL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hukukçu arkadaşlar bekleniyor.
Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birisinide gizli cekmek yasal degildir diye tahmin ediyorum. Eger oyle birsey olursa sizde onlara karsi dava acarsinız
Eğer ceza gelirse bu konuyu araştıracağım.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yakışıklı bulup çekmiştir, bir daha nerede bulacak böyle delikanlı.

Şaka bir yana hata biraz sizde, zira yemek de yeseniz başka şey de yapıyor olsanız o maske karşınızda başkası varken takılmak zorunda.
Hocam aceleye geldi, müşteri beklemesin diye 2dkda hallederim dedim sonuçta böyle oldu 🥺