şöyle anlatayım bu kendi düşüncem ben kendım laptop aldım 5bin tlye 2019 yılında bu fiyata daha iyi bir pc toplanırdı bunu biliyordum ama yinede diyordum nekadar fark olabilirki diye çok bilmişlik taslayan yakınlarım

labtop al laptop al yok şöyle yok böyle tabi parasını babam verdiği için babam hemen adamların bildiği vardır tarzına laptopa yöneldi bende seslenmedim :d , suan pc nın durumu oakdar kötü ki anlatamam , pc hızlı ısınıyor ve ssd harici laptoplarda birsey değiştiremıyorsun anakarta gömülü oluyor bazı laptoplarda hiçnbişey değiştiremiyorsun. zaten bataryasıyla bi fps oyunu oynaman imkansız şarjda oynasan bile pcdeki performanı vermiyor. dersinki ısınıyor diye ek sogutucu alırım işte laptopa masraf bitmez ve değmez. tabiki bu kendi dusuncem laptopunda olumlu seylerı var pcye gore ama bu ofis tarzı için ya harbi sen evde oyun oynıcaksan pc al bir ömur kullan. ama cidden araştır hemen laptopa yönelme derim youtubeden videoalr illaki vardır izle gör bilgisayarcılara sor forumlardan araştır ... inşallah pişman olmassın bu arada forumda en uzun yorumu senın posta yaptım