SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ARKADAŞLAR.

Sorunun kaynağı PHP versiyonu. Bir kaç defa güncellememe rağmen olmadı. En son PHP versiyonunu 5.6'ya çektim düzeldi.

Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bir Konuda Ufak Bir Yardımınıza İhtiyacım Var. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

Bir site taşıma işlemi gerçekleştirdim. Site yerel bir haber sitesi. Arkadaşımın sitesi olduğu için her şeyini ücretsiz yapıyorum. Daha önce bir çok taşıma yaptım. Hepsinde çözdüm bu sorunu ama bir türlü bunu yapamadım.

Konuya geçeyim hemen, siteyi taşıdım, setting.php içinde gerekli ayarlamaları yaptım. Sql dosyasını import ettim. Ancak site hiç tepki vermiyor. Çerez temizliği filan da yaptım. .env dosyası yok yazılımın. Siteyi yazılımcı Wordpres'ten bozmuş. Safir temanın Poyraz haber temasını giydirmiş. Ne yaptım ne ettimse bağlantı yolunu bulamadım. Sanki site boşmuş gibi tepki veriyor. Admin yoluna girince hataları gösteriyor. setting.php içinde de kodlardan okuduğum kadarıyla includes.php dışında başka bir dosyayı import etmiyor. includes.php'de de sadece farklı dosyaları import ediyor.

setting.php içindeki kodları, veritabanını vermeden buraya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.