Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bu kıstasa göre İnfo yatırım araştır derim. Oradan bir yöneticiye yönlendirebilirim aklındaki soruları sorabilirsin. Hesap açma gibi her konuda sorularını da sorabilirsin
İki aracı kurumada ulaştım telefonla dönüş yaptılar. Aslında ben ikisi arasında kıstas demek istemedim, genel tüm piyasada sizler hangi aracı kurumları ne sebeple tercih ediyorsunuz ve bana ne sebeple önerebilirsiniz gibi...

AvangeQuick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad tavsiyenin yasak olduğunu biliyorum
Yatırım tavsiyesi değil hocam bu kullanılan Aracı Kurum tavsiyesi o yasak mı bilmiyorum ancak benim sorum zaten şu siz hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz, neden, hangi avantajlar sebebiyle tercih ediyorsunuz. Böylece bende tercih ederken fikir edineceğim.

haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben garanti bankası kullanıyorum. Hem uygulama güzel hemde sonuçta banka ...
Bende İş Bankası kullanıyordum, mobil arayüzden memnunum. Ancak İş Bankasının ve daha doğrusu bankaların artık tercihimde olduğunu düşünmüyorum. İşlem yapmak zor, müşteri temsilcisine ulaşmak zor, komisyonlar yüksek.
Şuan benim görüşüme göre Aracı Kurumlar Bankalara karşı 1-0 önde. O yüzden kesinlikle banka tercih etmeyeceğim, kararım Aracı kurumlardan herhangi biri olucak.