Trendyol alışverişlerinizde size "ürüne göre kazanç fırsatı" fırsatı sağlıyorum. Sistem Şu Şekilde: Trendyol'dan alacağınız ürünün linkini bana iletiyorsunuz, ben de o ürünün linkini kendi listeme ekliyorum. Sonra size, içerisinde sizin ürününüzün bulunduğu koleksiyon listemi iletiyorum. Siz de benim listeme girip aynı ürünü oradan satın alıyorsunuz. Hepsi bu kadar

Sonra, Trendyol'un bana gönderdiği günlük mail raporunu bekliyorum. Bu raporlarda sizin alışveriş hareketinizin gözükmesi gerekmekte. Alışveriş hareketinizin gözükmesi durumunda ise ürüne göre belirttiğim ücreti anında size iletiyorum.
Elektronik alışverişlerde raporuma yansıyan tutarın %1-2 arası
Elektronik dışı alışverişlerde ise raporuma yansıyan tutarın %5'lik kısmını size geri iade ediyorum. -- DOLAP alışverişlerinin %10'luk kısmını geri iade ediyorum. Trendyol Yemek'ten vereceğiniz her sipariş için 5 TL ödüyorum. Trendyol Market alışverişlerinin %10'luk kısmını size geri iade ediyorum. Not: Yapılan alışverişler raporuma yansımadığı durumlarda maalesef ödeme yapamam. Ve bu durumda o kişinin (- trade) verme hakkı da yoktur. Çünkü size ödeme yapmam için Trendyol'dan ödeme almam gerek. Ve alışverişiniz yansımadığında Trendyol bana ödeme yapmadığı gibi, maalesef ben de sizlere yapamıyorum. Lütfen bu durumu göz önünde bulundurarak iletişime geçiniz

Ancak Trendyol kaynaklı yansımamalarda kendileri ile iletişime geçip durumu düzelttirme şansımız mevcut.
Aşağıdaki butona tıklayarak iletişime geçebilirsiniz