Prim mesai ücreti yerine geçmiyor yargı bu iki ücreti tamamen ayırıyor. Eğer mesai ücreti yerine geçseydi bile yine alacağım oluyor prim dediysem cüzi bir miktar.
Tazminatımı zaten vermek zorunda olduğunu fark ettiği için veriyor. Haklı sebeplerden dolayı istifa ediyorsam işten kovulmuş gibi tüm haklarımı alabiliyorum. İşsizlik maaşı v.s herşey dahil.
Şunu soruyorum istifamda fazla calışma ücretlerimi alamadığımı belirteceğim. Ancak tazimatımı verirse hiç mahkeme ile uğraşmak istemiyorum. Bu istifa olayını noterde yapacağım için devamında dava açmak zorunda kalır mıyım?
ben direkt mesaiyi hesapladıktan sonra prim olarak elden verdi sandım, haftalık 45 saatten az çalışıyorsanız aldığınız ücretin %25 fazlasını, 45 saatten fazla çalışıyorsanız da %50 fazlasını mesai ücreti verirken almanız gerekiyor diye biliyorum. dolayısıyla eğer bunları tam vermediyse yine dediğiniz gibi alacaklısınız demektir. lakin para elden verildiği için mahkeme aşamasında kanıtlamak zor olur, bence mahkeme ile vs uğraşmayın zaten kendi işinizi yapmak için ayrılıyorsunuz herhangi bir husumetiniz de yok aranızda. dediğinizi de anladım hocam açıkçası patronunuzu en iyi tanıyan sizsiniz. son kez bir konuşun bu mevzuyu isterseniz, konuşurken tartın, tazminatı verir mi vermez mi nasıl bir hamle yapar diye. yine de bura ile sınırlı kalmayıp işi bilen kişilere mutlaka danışın biz sadece sorduğunuz için bir çalışan olarak fikirlerimizi dile getiriyoruz.
iş hayatınızda başarılar dilerim.