FİYAT DÜŞMÜŞTÜR. ACİL SATILIKTIR..! Site adresi:medyaXxx.com Site için istenen fiyat : 6500₺ (Ek olarak Konuşabiliriz. Takas Yapılabilir) FİYAT DÜŞTÜ SON FIYAT!! 4000₺ Sitenin aylık getirisi: 2000-3000₺ Kategori, sitenin içeriği nedir: SmmPanel Günlük hit sayısı: 100-1500 civarı Ziyaretçi kaynağı: R10, youtube, google Domainin yaşı: 4 ay + alan adı dahil Site tüm içeriği ile birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriği İle satılık ( sınırlama yok ) Hosting dahil midir: değil Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Glycon Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
BÜYÜK NOT: Arkadaşlar ben ilgilenemiyorum artık. Asıl işimiz içerik ve makale yazarlığı olduğu için adsense gelirli bir site almak istiyorum. Bu yüzden satmak istiyorum. Aşağıya istatistikte bırakıyorum. Alan arkadaşa tüm bilgileri vereceğim. Her konuda yardımıcı olurum. Delil ister ise paytr den gelen paralarıda gösterebilirim.