Euro geliri vardı Euro ile mi sattınız yoksa TL gelir vardı Euro mu sattınız? TL gelir Euro satış diye düşünüyorum
Gunluk 60-70 bin hitli son 1 yil aylık 7-9 K gelirli sitemi gecen ay 27.500 euro ya sattık. Daha dogrusu 30 bin istedim. Pazarlik vs derken 27.5 a verdik.
En yakın olduğum görüş sizinki hocam. Elimizdeki kitle bizi tanıyan bilen kitle. Hangi tarafa yönlendirsek oraya gidiyorlar ve zararlı bir yönlendirme yanlış bir yönlendirme yapmıyoruz. Kullanıcı deneyimini sürekli geliştirip veri okuyoruz. Analiz sonucunda yeni içerikler oluşturuluyor. Ve gelir her ay artıyor geleni yine projeye yatırıyoruz. En iyisi mantık çerçevesinde bir fiyat belirleyip satışa çıkarmak.
Bunun gibi değerleri hesaplayabileceğiniz hazırda bir liste olması mümkün değildir. Misal benim sitem de 10 bin lira kazandırıyordur ancak sizin domaninizin bilinirliği daha iyidir. Buna benzer bir sürü harici etken değeri düşürebilir artırabilir. Sözün özü, sitenizin fiyatı sizin verdiğiniz değer kadardır. Beğenen olur, beğenmeyen olur, alır, almaz o da alıcıların sorunudur.
Belki biraz aklımdaki tutarlara yaklaşıyor ama hobbyst'in dediği gibi fiyatı koy alan alsın yapacağız sanırım.
min aylık gelirin 20-24 katına satılabilir bence hocam.