Tamamen istikrarlı hatta istikrarlı şekilde artıyor. Bir gün satmak istesem diye araştırdım fakat 1 yıllık gelirine satılması hiç mantıklı gelmedi. O kadar organizasyon kuruyoruz içerik girişleri için ekip topluyoruz çalışan bir mekanizma resmen.
İçerik Türkçe. Aralık 2020 8K kazanıyordu. Şimdilerde +10K ve sürekli artıyor. Bu artışı da kestiremiyoruz hızla kazanç ve tekil büyüyor bir yerden sonra zaten bilenler bilir. 0-100 e çıkması çok zor ama bir yerden sonra çok çok daha hızlı büyüyor ve kazandırıyor projeler.

Adsense dışında backlink tarzı işlere bulaşmadık hiç. Sponsor içerik yayınladık bir iki kere onlardan da tane başı +1500 TL talep ettik. Uygun da bir fiyattı bu. Sidebar üzerinde 1 hafta beklettik. Bu tür organizasyonlar hariç gelen tutara. Alacak kişinin de biraz bilgisine kalıyor o halde bu fiyat işleri. "ben 12 aylık gelire alırım" diyenden uzak durmak lazım.

Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Geliri istikrarlı mı? Ne kadar süredir 10.000 tl kazanıyor ve ne kadar devam edebilir?
  • Dili Türkçe mi İngilizce mi?
  • Adsense dışında gelirleri var mı?
Yabancı site satış platformlarında aylık gelirin 40 katına satıldığını görüyorum. 1 yıllık gelire satmaktansa kredi çekin zaten o parayı 1 senede ödersiniz.