bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben çok anlamıyorum , piyasada yeniyim ama faydalanmak isterim
Tabi hocam öğrenmek istediklerinizi her zaman sorabilirsiniz. Yalnızca ne alayım ne satayım sorularına cevap vermiyorum. Öncelikle deneyimli bir topluluk kurabilirsek, herkese faydalı olacaktır.

mutabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Analiz v.b konularda bilgim pek yok ancak sosyal medya konusunda youtube'de videolar yapıyorum ücretsiz kazanmak üzerine ancak eğer ekibe katılırsam ortaya çıkan analizleri bilgileri insanlarla paylaşılacak şeyleri daha fazla kitleye ulaştırabilirim
Tabi hocam sosyal medya kısmı da çok önemli, size özelden yazacağım.

Proffice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri bana lina durumunu paylaşabilir mi acayip zarardayım ilk çıktığında almıştım.
İlk çıktığında aldıysan zarar etmemişsindir hocam ama sen muhtelemelen Binance'de ilk listelendiğinde aldın.

RuZzgaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto değilde normal borsa için grafik ve yazılım konusunda bilgim var eğer yardımcı olabileceğim bir konu olursa bende katılmak isterim 🙂
Teknik analiz konusunda bilginiz varsa olur tabi ki

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
borsada uzun yıllar öacerası olan biri olarak buraya şu notu yazayım ;
" nerede bir grup varsa oradan kaçın"
nokta
Senin dediğin gruplar şunu alın, bunu satın der ve her zaman elindekini parlatır. Ben sinyal ya da pump grubu kurmak istemiyorum, deneyimlilerden oluşan, herkesin kendi bilgisini ortaya koyduğu, analizler yapılan bir topluluktan bahsediyorum. Kripto para gibi yüksek riskli bir piyasa da size biri şunu al şunu sat diyorsa uzak durun zaten.