MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mantıksız ve "internnetten dolma bilgilerle" eleştiri konusunda agresifimdir özür dilerim sana özel değil, r10 da bu tür çok konu olunca, bilmeden eleştirip öğrenince geri adım atan, yada mesaj silen. Alıştık artık.

Birşeyler öğrenmenize de sevindim hocam, o yüzden diyorum, rankmath vs sadece tahminleme ve direkt birebir eşleşmeden yakalar , o yüzden hiçbir değeri yok. Keywordleri sırıtmadıkça ekleyebilirsiniz makalelerinize, %10 bence ideali.

sevgiler
kalp kırdıysak özür dileriz
bu zamana kadar internette hiç bir yazı okumadım seo'ya dair, sadece eklenti ile ilerledim hocam kulaktan dolma bilgi de değil, dünya şirketleri diye güvendim, güveniyorum kimseye SEO konusunda bildiğim bilgileri pazarlamadığım için de bu konuda bir çekincem yok, @AvrupaGelinlik; aldığı eğitimden memnunsa kimseye söz söylemek düşmez, ben de bu konuda bir yorum yapmadım zaten merak etmeyin ben sabit olarak %2,5 %5 olarak devam edeceğim, pek fikrim değişmez kim ne söylerse söylesin, ben bununla para kazandığım için doğrum bu, sadece artniyetli yaklaşmadığımı, spam anahtar kelime kullanımı görünce uyardığımı, siz buna karşı çıkınca ben de @ykbweb; hocamı arayıp danıştığımı ve "diyaloğa girme, değişmiş olabilir senin bildiğin şeyler" dedikten sonra mesajımı sildiğimi özetlesem kâfi.

kalp kırgınlığım yok hocam , inceliğin için teşekkür ederim, tekrar tekrar tekrar belirteyim artniyetli bir yaklaşımım da olmadığına, başarılarınızın devamını dilerim @MSK; @AvrupaGelinlik;