delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim fakat sitede ücretli verilen hizmet veya ürünleri ücretsiz veremezsiniz. Geçen gün off topic te uzun uzun tartışıldı (kanva konusu) Coşkun bey konuyu sonlandırdı en son yazdığı mesajla.

İnce düşünceniz için gerçekten bende içtenlikle teşekkür ediyorum fakat bu işlemlerden sizin ihtiyacınız olmayan 10 tl ye ihtiyacı olup çözenler var.
Merhaba,

Belirttiğiniz için teşekkür ederim. Bu hizmeti sonlandırmam için kategori de taban fiyatın olması gerektiğine inanıyorum.

Burada iş yapan çoğu kişi kod/php nedir bilmiyor. Rus forumlarından modülleri toplayıp Türkçe'ye çevirip paketler haline getirmişler. Dolayısıyla kimi 10TL'e kimi 100TL'e e-ticaret paketini tam sistem kuruyoruz diyor.

Bu şartlar altında bize müşteri kalmıyor. Ben ve benim gibi olduğunu düşündüğüm bir kaç arkadaş daha var. Günlerce modül yazmak için uğraşıyoruz. Sonuç? Birde modüllerimizi w-reze düşürüyorlar.

Dolayısıyla taban fiyat olana kadar bu şekilde devam edeceğim. Moderatörlerden uyarı gelirse konuda revize yapacağım.

İyi forumlar dilerim.