SefaUyanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım yazılımcıların üflemesinin sebebini şuna bağlıyorum adam iş yapıyor ve arkasında durmuyor sıkıntı bu. Yoksa biz bedava iş yapsın demiyoruz

şimdi yazınıza gelecek olursak eğer aslında html biliyorum css de 1 kere yıllar önce psd to css yapmıştım az çok hakimim ama oturup şuanda bişiler yazamam sadece varolanı düzenleyebilirim vs.

bu gönderdiğiniz resimde html - css - js - php - database gidiyor. Ben hep şöyle düşünmüştüm html css php şeklinde ama bu css i ne kadar bilmek gerekiyor şeklinde birçok kafamda sorular. Bu tayfun erbilenin eğitimini alayım diyorum herkes çok methediyor. İlgiliyim de bu alana günlük 1-2 saatimi ayırabilecek de vaktimde var
Js, kendi yapacağınız geliştirmelerde faydalanabileceğiniz bir şey. Mevcutların editinde gerektikçe bakarsınız sorun değil.
HTML'de çok zor bir şey yok. Kendiniz bir şeyler geliştirecekseniz CSS'i oldukça bilmenizi tavsiye ederim. Sadece bot için kullanacaksanız CSS Selectors ihtiyacınız olan.

Dediğim yerlilerden biri tayfun erbilen'in youtube kanalı prototurk. Güzel serileri var. - https://www.youtube.com/channel/UC1V...LHNXngLwpov4kA