Bu parayla en ferah yaşayabileceğin ülke Türkiye bende bu aralar çok düşünüyorum bu konuyu gelir ne kadar olursa olsun istersen ayda 15 20 bin kazan yine dediğin gibi istediğin arabaya binmek ev almak zor ki
kiralarda aldı başını gidiyor istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan Bakırköy de şuanda en kötü evler 2500 liradan başlıyor ama diğer ülkelere kıyasla bu para ile daha rahat geçinebilirsin craiglist den miami de daire kiralarına baktım geçen 1200 1300 dolar
pasif gelir olarak ek gelir kazanmıyorsan kalan parayla ucu ucuna geçinirsin ek iş de insanı hırpalar bence biraz sabredip işlerini geliştir illa bir yerlere kaçmak istiyorsan kafa dinleyebilecek sakin yerlere gidebilirsin istanbulda silivri, kumburgaz veya bursa mudanya gibi
çok konuştum kusura bakma bu ara bende aynı şeyleri aklımdan geçirdiğim için denk gelince yazdım aklımdakileri
Estoğfurullah hocam tamemen katılıyorum işimi büyültmeye çalışıyorum bir yandan da yaş geçiyor şuan yıne en mantıklısı kazancı arttırmak gibime geliyor bakalım