btnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam piyasa çöplük olur. Bence bırakın gerçek sanatçılar kullansın. (Görüşüm bu yöndedir)
Piyasanın çöplüğü almış başını gidiyor, ben de bilgi birikimimden para kazanmak istiyorum hocam. Sanatçı olmayan da alıyor bunu fırsat bilip ticaret yapanlar var neden ben yapmayayım ki :/
tonylothbrook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ingilizce basit bir araştırma ile ücretsiz bir şekilde insanlar öğrenebilir hocam garanti olmadıkça tutmayacaktır.
Hocam işte araştırmalarımı bilgi birikimimi tek kitapta sunmak istiyorum, araştırmaya vakti olmayan, uğraşmak istemeyenlere kısa yol sunmak istiyorum
Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarınızdan anladığım sanatçı olmayanlar da bu eğitim setini alıp kanallarını sanatçı onaylaması yapmaya çalışacaklar. Kimisi onaylayacak kimisi onaylayamayacak.
Bu durum ileride başınıza dert açabilir.
Sanatçı olmayan birinin bu şekilde onay alması sonradan bu yaptığının legal olmadığı anlaşılıp kanalının başına bile birçok şey gelme durumu var.
Satıştan sonra hem sizin hem eğitim alan diğer kişilerin başına iş gelebilir. Haksız duruma düşersiniz, eksi ticaret yersiniz.

Aynı zamanda %100 olan bir şey değil. Siz %90 yazmışsınız ama bu da bir seçenek değil. Alan kişilerin yarısı başarısız olsa bile satışlarınızın yarısı eksi bildirim olarak dönebilir. Şikayet ve geri ödemeye kadar konu gelebilir.

Nerden baksan riskli bir durum.
Doğru diyorsunuz fakat, piyasada bu işi yapan çok kişi var. Ben de bi kazanç elde etmek istiyorum. Ki zaten piyasada kimse yapmıyorken ben ticaretini yapmaya çalışıyordum rağbet görmedi, sanatçı olmayanı sanatçı yapanlar kazandı ben de kazanmak istiyorum.

zamanında dedim ki sanatçı olmayan yazmasın, sadece sanatçıyı yapıyorum diye. Maalesef piyasa aldı başını götürdü. Yok satmıyorum diyen bile satıyor artık hesap yapıp