yaklaşık 7-8 yıldır doyosi sistemini kullanıyorum. ve bu işten para kazanmayı düşünen herkese inanılmaz tavsiye ediyorum. öncelikle alper hocam çok iyi bir insan devamında sürekli kendini geliştiren bir insan. sisteme ne isterseniz ekleyebilecek kapasite de. telegram botundan whatsapp düğmesine kadar. park sistemini sürekli güncelliyor mesela şu an çok daha kolay hale geldi. 150 domaine kadar ücretsiz parka izin veriyor mesela.

fakat asıl konuya gelirsek resimdeki miktarlar dikkatinizi çekmiştir. tamamı doyosi üzerinden satılmasa da büyük kısmı doyosi sayesinde müşterilerin DİREKT bana ulaşması ile satıldı. kendinizi müşteri yerine koyun. bir domainin sahibine direkt ulaşıp tek tıkla (wp yada site üzerinden yada telegram üzerinden) iletişime geçmeyi mi tercih edersiniz yoksa mail yada başka aracı site üzerinden cevap gelip gelmeyeceğini bilmeyerek mi iletişime geçmek istersiniz? üstelik müşterinin bu işlerle çok ilgilenmediği için maille falan yada aracı firmayla bile uğraşmadan vazgeçip başka bir domaine yönelmesi epey olası.

tabiki domainlerinizi her yere ekleyin ama kendi panelinizde, kendi parkınızda, kendi iletişiminiz ile satışınıza çok büyük katkı sağlayacağı kesin.

ben 12-13 yıllık r10 üyesiyim şahsen bu scripti bir fırsat olarak görmüştüm ve cidden çok domain satmama aracı oldu. 216 toplam domain, park domain 136 ise ortalama 80 civarı domain satmışsam en az bunun yarısı doyosi üzerinden satmışımdır ki normalde müşterim olmayacak satışlar bunlar. hani o kadar az değildir de ortalama 750 liradan bile satmış olsam 30 bin lira yapar. kabaca bu rakam çıkıyor bunu doğrularım.

velhasıl dediğim gibi tavsiye ediyorum. tecrübelerimi aktardım ve buna mecbur hissettim açıkçası çünkü kazancım fiyatından kat ve kat fazla oldu doyosinin

son olarak site üzerinden gelen mesajları da koyayım inanmayan çıkarsa