Sitenize DNS Yönlendirmesi Yaparsanız Ne Olur!
Özellik ile Yüksek Hitli ziyaretçileri olan Site Sahibi
Dns Yönlendirmesi yaparak uygun fiyata hizmet almaktadır.
Eğer siteniz yeni ve ziyaretçi trafikleri yok ise az sayıda zarar görecektir.
Bunun nedeni
DNS Yönlendirmesi yaptığınızda size hizmet veren arkadaş kendi sunucusu üzerine site sahibinin projesinin dışında makaleler ekleyerek içerik eklemektedir.
Örneğin sizin domain adresinizin DEKORASYON ile alakalı olduğunu düşünelim.
Hizmet aldığınız arkadaş OYUN yada Bir başka kategoride içerikler ekleyerek sitenize Onay almaya çalışır ise, Sizin domain DEKORASYON kategorisinde değil Oyun Kategorisinde index alacağı için onay aldıktan sonra sizin siteniz aldığı indexler sebebi ile Oyun Kategorisinde bulunan siteler arasında yer alacaktır. Siz sitenize onay aldım diye sevinirken daha sonra siteniz DEKORASYON kategorisinde rakip siteler ile rekabet ederken istenildiği gibi ziyaretçi çekemeyecektir.
Peki Belli Bir Kitleye sahip olan ve Hitli sitelerde onay almak için
DNS Yönlendirmesi ile Adsense Onayı almanın Zararları Nedir?
Bu seferde ise sitenizin hit alan ve sıralamada yukarılarda olan kelimelerinize ait makaleleriniz kapalı olacağı için sıralamada yeriniz değişecek ve onay almaya çalıştığınız süre zarfında sıralama değişeceğinden kitlenizi kaybedeceksiniz.
EEee dolayısı ile örneğin 500 hitiniz var iken siteniz 250 hatta belki de 100 hite düşecektir.
Bu sebep ile DNS Yönlendirme ile Adsense Zararlarını kısaca anlatmış oldum.
Müsait bir zamanda DNS Yönlendirmesi ile Adsense Almanın Zararları hakkında uzun bir bilgilendirmeyi ilanımda paylaşacağım.
Adsense Onay Alma Süreci
Adsense Onay Alma süreci öncelik ile sizinle Telefon görüşmesi yaparak önce tanışmayı tercih ediyorum. Siteniz hakkında daha önce yaptığınız işlemler varsa sitenin hikayesini sizden alıyorum. Daha sonra Siteniz incelemeye alıyor ve onay alması için yasal bir zorluk yok ise işlemlerinize başlıyorum.
Adsense Hesap Onayı sürecinde ihtiyacımız olan bilgiler doğrultusunda bir yol haritası belirliyor ve sitenizde çalışmalarımıza başlıyorum.
Sitenizde düzeltilmesi gereken sorunları sizin ile paylaşıyor ve düzeltilmesi için birlikte çalışmalar yapıyoruz.
Sitenize Onay işlemleri sonuçlandıktan sonra tarafınıza PARA KAZANMAYA açık bir şekilde sitenizi size teslim ediyorum.
Sitelerin sorunlarına göre işlemler tamamlandıktan sonra 1 Hafta içerisinde siteniz onaya gönderilmektedir.
Son Onay Aldığımız 5 sitemizden 4 tanesi ilk onaya göndermede olumlu sonuçlanmıştır.
Ancak bazı durumlarda sorun çıkma durumu oluşabilir. Bu neden ile Hitli ve uzun süredir onay alamayan siteler ilk seferde onaydan geçmeyebilir.
Sitenizin Adsense Onayı yapılan tüm işlemlere rağmen sonuç alınamaz ve çözüm üretemez ise Ücretiniz Anında iade edilecektir.
İade Politikası
Siteniz 2. seferde onay almaz ve iade isterseniz anında havale yada eft olarak ücretiniz iade edilir. Duruma göre son kez onaya gönderme hakkım saklıdır. Bir günde onaylanan sitelerimizde bulunmakta, 21 gün sürüp 2 onaya gönderme ihtimalide olabilmektedir.
Hiç bir şekilde 1 günde yada 1 Seferde Onay Taahhüt Etmiyorum.
Kabul Edilmeyen Kategoriler
Aşağıda yer alan kategorilerde İş Alımı Yapılmamaktadır.
Yasa dışı örgüt ve Silah Siteleri
Yanıltıcı davranışa sebebiyet verebilecek siteler
Kötü amaçlı yazılım vs. uyarısı olan siteler
Etnik kökenler vb. nefret içeriği olan siteler
Müstehcen içerikler
Arkadaşlık & Flört Siteleri
İş ilanları sayfaları
Emlak ilanları
Şiddete teşvik edici siteler
Hava tahminleri siteleri
Kısaca Telif hakkı kapsamında sayılabilecek siteler
Spam Trafik Çeken Siteler