xapollox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam uğraştığınız sektörde nasıl bi deneyim yaşadınız bilmiyorum ben sadece kendi projelerimde yaşadığım deneyimlerde böyle bir geri dönüş aldım. Niş sektör dediğiniz gibi tbm si yüksek ama aynı zamanda TO oranıda yüksek sektörlere denir. Şuana kadar 4 projeyle ilgilendim çoğunda deneme yanılma yaptım fakat to su ve getirisi en yüksek birim bağlantı oldu. Bilinçsiz tıklama konusunda sizinle aynı fikirdeyim, ama herkesin reklam birimi gözlemi ve deneyimi farklı olabilir sonuçta her sektör aynı değil.
Söylediklerinizin bazılarında haklısınız hocam ama niche sektör kesinlikle TO oranı yüksek sektörler değil, TO arttırmak için 7 10 reklam eklenir siteye bu zaten niche mantığını bozar sitede ihale çalışmaz ihale çalışmadığı zaman yüksek TBM alınamaz, niche sektörler getirisi yüksek olan değil TBM'si ve yüksek olan sektörlerdir genelde. Niche dediğimiz sektörlerde reklam biriminin çok çok az olması niche mantığını getirir zaten, reklam sayısı fazla olduğu zaman reklam açık arttırmasına reklamverenlerin %90'ından fazlası katılamaz, reel-time dediğimiz olay niche sektörlerde işler.