aim_fakiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba artık Counter~Strke'de karşıma gelen hileler yüzünden bıktım. Herhangi bir takım yada arkadaş kitlesi ile oynayabileceğim bir oyun arıyorum. Online olması kâfi ama hilesi yapılsa da yapılmasada fark etmeyecek cinsten bir şeyler arıyorum. Gta 5 aldım steamdan sarmadı beni, the hunter call of the wild diye bir oyun almıştık arkadaşlarla oynarız diye onda da kimse aktif olmuyor, ben hep birlikte oynayabileceğimiz oyuncusu çok yaş kitlesi yüksek ve küfür, hile kullanımı az olan bir oyuna başlamak istiyorum. Call Of Duty oyna diyenler oldu artık savaştan arabadan uzak durmak istiyorum. Film izlemeye başlayım diye netflix hesabı aldım sırf fazla para ödeyim de belki "çok para veriyom izleyim bari" diyeyim diye yine film falan izlemekte sarmıyor. Kız arkadaşı desen yok normal arkadaşım zaten yok hani var da dünkü bugünkü çocuklar, hiç bir tane bile hatrı sayılır doğru düzgün çevrem yok. Olanlar ya benden büyük ya da akrabam falan ben artık bilgisayar başına geçip zaman öldürmekten sıkıldım, udemy'de dersler alıp dinleyim, izleyim bir faydasını göreyim dedim olmadı. Yine sıkıldım, çocukluğumdan beridir cs'den başka hiç bir oyunu oynamadım. Sırf para verdim diye ets2 yükledim bilgisayara 2 gün uyumadan tır sürdüm alıştırayım kendimi diye yine alışamadım yine sevemedim. Twitch'deki adamları izliyorum mesela oyun oynayanlar falan ne oynuyorlar diye bi valoranttır tutturmuş gidiyorlar artık aksiyondan uzak durmak istiyorum, strateji falan olmasın böyle sorular sorulsun cevaplayalım iz sürelim katil arayalım falan bir şeyler olabilir. Ama bunu takımca ekipçe yapıp birbirimizle konuşarak oynayabileceğimiz bir oyun. Among'us indirmiştim onda da arkadaş çevren olmayınca yine bir şey yapamıyorsun... Ne yapsam ne etsem iki ucu sivri değnek elimde kalıyor lütfen bana bir akıl olun hocam, ben sizce hangi oyuna başlamalıyım ? Ekibiniz falan varsa alın geleyim, bir sıralar clash of clans oynuyordum klan savaşları falan derken kendimi fazla kaptırıp çalışırken, işim varken falan da çıkartıp oynuyorum o yüzden telefonuma oyun indirmeme kararı aldım kendi kendime. Ben sadece akşamları evime geldiğimde oturup eğlenerek oynayıp bir oyundan zevk alıp sonra çıkıp gitmek istiyorum. Şimdiden okuduğunuz ve yardımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Clash'i 5 senedir oynarim.İyi oyundur lakin dusuk levellerdeyseniz,surekli asker alabileceginiz bir klan bulmaniz gerekiyor.Ayrica her yerde clash oynarsaniz,oyun zaman gecirmekten daha cok,zaman harcamak olur.Sadece musait oldugunuz zamanlarda gunde 5-10 savas yapmaniz koyunuzu gelistirmenize yetecektir.