Sektörü niche olanların %90'ından fazlası bağlantı reklamı kullanmaz hocam geri kalan kısımda sektörünün niche olduğunu zannediyordur sadece, niche sektör dediğimiz olay tbmsi yüksek sektörlerdir bu sektörler de bağlantı reklamına ihtiyaç duyulmaz zaten. Bağlantı reklamları TBM'nin en ölü olduğu ve bilinçsiz tiklamanın en fazla olduğu reklam birimi bence. 6 yıldır onlarca niche proje ile uğraştım bir tanesinde bağlantı reklamı kullanmadım niche sektör için bağlantı reklamı çöp reklam biriminden başka birşey değil.
hocam uğraştığınız sektörde nasıl bi deneyim yaşadınız bilmiyorum ben sadece kendi projelerimde yaşadığım deneyimlerde böyle bir geri dönüş aldım. Niş sektör dediğiniz gibi tbm si yüksek ama aynı zamanda TO oranıda yüksek sektörlere denir. Şuana kadar 4 projeyle ilgilendim çoğunda deneme yanılma yaptım fakat to su ve getirisi en yüksek birim bağlantı oldu. Bilinçsiz tıklama konusunda sizinle aynı fikirdeyim, ama herkesin reklam birimi gözlemi ve deneyimi farklı olabilir sonuçta her sektör aynı değil.