Bu niche olayı son zamanlarda iyice artmaya başladı niche sektör demek 10 20tl tbmsi olan bir kaç kelime gurubu bulup rekabeti düşük hemen makale yazıp olacak birşey değil, bu hizmeti alacak isem sizin yazdirdiginiz makaleye ne kadar güvenebileceğiz? Kelimeyi alıp makaleyi kendimiz yazdırmak istesek olmuyor mu? yanlış anlamayın ama böyle bir durumda işkillenmemek biraz zor oluyor. Niche sektör niche site demek 40 50 başlık her başlığa 400 500 kelime ile olmuyor, bazı başlıkları 400 bazıları 1500 2000 kelime bile olabiliyor bu mantığı doğru bulmuyorum.
Niche sektöründe ne kadar bir tecrübeniz oldu ne tür kazançlarınız oldu bunları da konuya görselli videolu olarak ekleyebilirseniz en azından insanlarda azda olsa bir güven oluşur. Bir çok kişinin niche sektörü diye çok başı yandı bu konularda güven verebiliyorsanız bende çalışmak isterim.
ne diyebilirim ki herkesin bir çalışma mantığı var benim sistemim ve kullandığım araçlar farklı seniki daha farklı sizin doğrularınız size benim doğrularım banadır..
Kocaeli de yüz yüze görüşme imkanımız varmı?
tabiki izmit merkez ofisimize bekleriz pm den tel atarsanız adres tarifi ederim
PM gönderdim, dönüş yapabilirseniz görüşme sağlayalım. Baktım ki bu iş olacak, çalışabiliriz.
pm gönderildi
pm gönderildi