Merhabalar kısaca konudan bahsedeyim.
Geçtiğim yıl bu zamanlar bir film sitesi kurdum. Yıllar sonra daha doğrusu. Eskiden uyar kaldır vardı şimdi direk mahkemelik oluyo diye siteyi satma kararı aldım.
Siteyi sattıktan sonra telif geldi ve ifadeye çağırıldım. Sitenin bende olmadığını ve alan arkadaşın bilgilerini verdim. İfadem belliki bi işe yaramamış uzlaşmacı aradı. Muhattabınız ben değil diyerek tekrar arkadaşın bilgilerini verdim. Adıma mahkeme açıldı.
Mahkeme süresini beklerken bir telif daha geldi ve tekrar ifadeye çağırıldım tamamen adını duymadığım bir film sitesi için çağırılıyor. aynı ifadenin benzerini bu arkadaşın yapabileceğini söyledim. 1-2 ay geçmedi site kapandı gitti hala onunla alakalı birşey gelmedi bana.
Neyse sattığım site için bir telif daha ve tekrar ifadeye çağırıldım. dün bir uzlaşmacı daha aradı ifadenizde belirtmişsiniz fakat size açılmış bir durum bu ısrarla ben değilim diyorum fakat kimseye sesimi duyuramadım. Büyük ihtimal bir mahkeme daha açılacak ve bu böyle devam edecek. İlk çıktığım mahkemede bunu anlattım arkadaşa ulaşacaklarını ve dinleyeceklerini söylediler. whatsapp konuşmalarını sundum sonuç bekliyorum 1 temmuza ertelendi.
Siteyi alan arkadaş yurtdışına taşımış siteyi. birincisi benim ismim cismim nasıl çıkıyor hala anlamış değilim. ikincisi bu durumlardan nasıl kurtulabilirim. bir daha telif geldiğinde yine ben aranacağım yardımlarınızı bekliyorum.