Merhabalar, son zamanlar forumda o kadar çok d-olandırıldım tarzında konular açıldığını görüyorum ki artık bıkkınlık geldi. Yahu arkadaş bakıyorsun hep aynı tipler. Yani R10'a daha 3 gün önce ya da hadi bilemedin 2 ay önce kayıt olmuş ve 1 trade bile yok adam gidip onunla çalışıyor ve sırf işte piyasaya ve yeni kullanıcılara katkımız olsun diye ve tabi işi de ucuza getirebilmek için bilindik isimlerle çalışmıyorlar ardından d-olandırıldım konuları görüyoruz forumda. Kendimi övmeyi sevmem fakat benim gibi R10 tarafından bilinen ve tercih edilen insanlarla çalışsanıza yahu. Benimle çalışın demiyorum ama işinizi sağlama alın diyorum. Siz 200-300 TL'yi sorun etmedikçe ve gidip dava peşine düşmedikçe d-olandırılmaya devam edeceksiniz. Ve kusura bakmayın ama akıllanmıyorsunuz da, müstehak yani size. Her gün görüyorsunuz bu konuları, hala daha tam olarak teyit etmediğiniz kişilerle çalışmaya, işlerini ve hizmetlerini sorgulamadıkça bunu yaşamaya devam edeceğiniz belli. Lütfen arkadaşlar, 3-5 fazla verin ama piyasada ismi olan kişi/kurumlarla çalışın. Para bu dönemde zor bulunuyor, çöpe atmayın paranızı biraz ucuza hizmet alacağım diye. Seviyorum sizleri. Lütfen yanlış anlaşılmasın söylediklerim.