Turkpaneli diye bir smm sitesi var. bu sektörde olan herkes bilir bu siteyi.
Fiyatları uygun diye birkaç arkadaş söyleyince bende bakayım dedim.
Servis isimleri ve fiyatlara bakınca gayet iyi görünüyordu.
Üye oldum ve para yatırdım. Siparişlerimi bu siteye yönlendirmeye başladım.
Sonuçta herkes tavsiye ettiğine göre güvenilir bir sitedir diye düşündüm.
Yoksa normalde bir servisi kullanmadan önce mutlaka fake hesaplarıma gönderim falan yaparım. Gelen giden nedir diye bakarım test ederim.
Siparişleri bu siteye yönlendirmem ile birlikte müşterilerden acayip şikayetler dönmeye başladı.
%100 Türk takipçi servisleri %100 yabancı gitmiş. Allah allah dedim test ettim baktım hakikatende öyle. Dedim acaba yanlış servisemi bağladım apiyi. Yok herşey doğru. Doğru olmayan tek şey servis adı açıklaması vs.
Neyse ticket açtım. Verilen cevabı yazıyorum eğer 1 kişiye bile mantıklı gelirse bu cevap içerideki bakiyemi firmaya hibe edeceğim.
"bazı kullanıcı isimleri yabancı olabilir ama bu hesaplar türk kullanıcılar tarafından açılmaktadır"
Ben bu açıklamayı mantıklı bulmuyorum ve art niyetli buluyorum.
1K 5 TL %100 türk takipçi servisi açıp yabancı gönderip bu şekilde açıklama yaparak herkes para kazansın o halde.

Turkpaneli firmasının ana konusunda bu sorunu dile getirdim. Ekran görüntüsüde paylaştım gelen takipçilerin. Bu mesajım "KONU BALTALAMAK" sebebi ile silindi. Bununda hiçbir mantıklı açıklaması yoktur. Bu servisin hatalı olduğunu belirtmemize ve firma yetkililerin bunu bile bile satışa devam etmesi aldatıcıdır hiç etik değildir.

R10 yönetiminin bu mesajımı silmesinide hiç doğru bulmuyorum. Eminim benim gibi onlarca insan şikayetini dile getirmiştir. Herhalde onlarında mesajı silinmiştir. Bu mesajlar silinmese belki ben bunları görüp kararımı değiştirecektim ve birçok müşterimi kaybetmeyecektim.

Sanırım R10 tarafsızlığını ve şeffaflığını yitirmeye başladı.