Değerli arkadaşlar. HOT alıyorum ve öğrendiğim bir şey bu para bigiminde al sat değil yatırım gözü ile görmek gerekiyor. 0.017₺ fiyattan küçük bir miktar(100₺ 200₺ gibi) aldım (1ay civarında oldu) şuan 0.093'ten geri döndü.

Küçük yatırımlarla güzel kazançlar sağlanabilir ve geleceğin tokeni diyebilirim. Kuruluşunun bir amacı olan bu coin btc teknolojisi ile değil kendi teknolojisi ile kurulmuş. Bu bağlamda btc teknolojisini kullanmak istemeyenler bizi tercih etsin diyorlar. Tercih eden kişi sayısı her geçen gün artıyor. Bu coinin bir güzel yanı ise belirli bir yere geldikten sonra fiyatının aşağı düşmesinin önüne geçileceği bilgisidir. Aşağılardan alanlar günün birinde uyandıklarında çok küçük yatırımlarla zengin olabilirler... herkezin beklentisi bu para biriminin 1 $ olmasını yönünde. Belki olur belki olmaz bu bilinmez fakat riski sevenler şansını deneyebilir. Sanal coin borsasının ne yapacağı kestirilemez.

Şu günlerde hot fiyatı serbest olması sebebi ile alacak olan kişiler fiyatın bir anda 0.01₺ veya daha aşağılarada düşebileceğinş düşünerek küçük yatırımlar konusunda karar vermelidir. Tüm yatırımlar herkesin kendi sorumluluğunda olup yatırım tavsiyesi vermiyorum. Kişiler yapacağı yatırımdan anlık olarak zarara girebilir. Bu tür konularda sorumluluk yatırımı yapnaya karar veren kişiye aittir.

HOT ALMAK İSTEYENLER İÇİN AŞAĞIDA LİNK BIRAKIYORUM. REFERANSIM ÜZERİNDEN ÜYE OLURSANIZ MİNNETTAR OLURUM.

REFERANSLI ÜYELİK LİNKİ

referanssız üylelik