makay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakmayın ama siz halinizi düzgün bir şekilde ifade etseydiniz kimse size ceza yazmazdı , çünkü hiçbir bekçi polis vatandaşa ceza kesmek istemez anca sıkıntı çıkaranlara ceza keser, şartlar oluştuğunda araç durdurma ve arama yetkisine sahipler fakat makul sebep gereklidir burada siz yasak saatte dışarı çıktığınız için makul sebep ortaya çıkmış olur, keşke zıtlaşmak yerine durumunuzu düzgünce izah etseydiniz alkol olayında üfleseniz ne kaybedecektiniz ?

Birde şöyle birşey var olayı onlardan dinlesek kim bilir siz neler yaptınız, bir bekçi yakını olarak ve emniyet teşkilatında arkadaşları olan biri olarak bakıyorum siz biraz polise bekçiye düşmanca bakıyorsunuz, siz orda düzgünce halinizi arz etseniz ceza kesmezler , yok sahilde öyle böyle yürüyorlar yok onu yapıyorlar, umarım cezanız iptal edilmez birdahada böyle birşey yapamazsınız
geldiğim yolun sonunda ulaşabileceğin bir yer yok. Otelden başka ve tersaneden başka hiç birşey yok hatta şöyleki market dahi yok. Arabanın içinde kocaman bi köpek hönk hönk havlıyor kimliklerimizi uzatmışız şuraya az ileri çekeyim demişim köpeği sakinleştiricem. Şuraya çek bekle tarzınad konuşan bir insana ne denebilir.

Avukatla görüşmemde zaten bu bir değil 2 değil diye anlattı yahu gözle görülen birşey 23-24 yaşlarında kızla erkek mesafeli oturuyor gidip kimlik soruyor tavirları görücen insan artık görünce stres oluyor yahu

Benim ilk yaşadığım problem değil zaten ben anlatabileceğimi biliyorum polise derdimi etrafımı bir sarışları var zaten evimin önündeyim araç orda nereye kaçacam ya kimlik elinizde kaçsam ne olur zaten cezayı yazıp bırakıp gittiniz. adamlar heran saldırmaya hazır. Ben belki istanbul sözleşmesi yüzünden 2 senedi gereksiz bir sürü ceza almış olsam bile bu ülkenin ne askerine ne polisine ne hakimine nede emniyette görevli kim olursa olsun düşman gözüyle bakmam. Ya polise neden düşman gözüyle bakayım bir hatam varsa resmi şartlar altında gerekeni yapar.

istersen şikayet varda oku şikayetleri