Merhaba arkadaşlar,

bitci.com gümbür gümbür geliyor. Türkiye basketbol federasyonu , Eskişehirspor fan tokenı , Pınar karşıyaka basketbol fan tokenı , Glasgow rangers fan token anlaşması gibi projelerine bir kaç gün önce Formula 1'in en baba takımlarından olan McLaren ile fan token sponsorluk anlaşması yaparak işi ileri boyuta taşıdı ve benim de dikkatimi çekti.

6 kuruşken takip etmeye başlamıştım bu haber akışlarından sonra 15 kuruşa kadar çıktı. Projenin whitelist inide inceledim. 2021 yılında hayata geçecek o kadar özellik var ki. Bitçi pay den tutun Bitçi yemek , Bitçi otel , ödeme sistemleri entegrasyonları olan mobil uygulamalarımı dersiniz. Kısacası oldukça ilgimi çeken bir proje oldu.

Binance hesabımda sadece şuan zararda olan bir pozisyonum var $UTK coininde. Onu zararına kapatmamak adına sadece onu bıraktım ve tüm bakiyemi bitci ye çekerek all-in bitci coin almış bulundum.

20 milyar gibi yüksek bir arzı var ama ben bitçi nin vizyonuna güvenerek bu coini bugünden itibaren HOLD etme karar aldım. Vakıfbank ve ziraat ile işlem ücretsiz para transferi de mevcut. Papara da var ama komisyon oranı hoşuma gitmedi. Elime geçtikçe BITCI alırım artık. Binance dan XRP transferi yaparak aldım bunu ama. uğraşmamak için. Komisyon yok denecek kadar az XRP transferlerinde

Üyelik için

Referanssız link için buraya
Referanslı link için buraya

tıklayarak üye olabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Edit: konuyu açmamın üstüne 4 gün geçmiş. Güncel bitçi coin fiyatı 0,20TL