Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha geçen gin banlanan arkdaşın konusuda aynıydı. Beğenmeler teşekkürler vs adam voliyi vurdu gitti. Ne oldu sadece buradan banlandı. Başka yaptırımı oldu mu? Madurların madurluğu giderildimi ? Hayır. O yüzden bu güzel arkdaşımız kardeşimiz bu konuyu açarken az çok bu tip tepkiler geleceğini düşünüp ona göre konuyu açmış olması gerekir. Çünkü, arkadaşımızı ayrı tutuyorum. Bundan önce bu tip olaylarda yapanın yanına hep kar kalmıştır. O yüzden konu açarken bazı güvenceler verilmeli, hem satıcı hemde forum tarafından alıcılara.
Hocam doğru diyorsunuz katıldığım noktaları var, biliyorum o konuyu da fakat tam olarak nasıl bir güven verilebilir bu sektörde bilemiyorum, 6 ay sonrasını 1 yıl sonrasında ne olacağını kimse bilemez sonuçta, o konuyu da gördüm ve üzüldüm açıkçası dediğin gibi de banlanmaktan başka bir şey elden gelmiyor fakat yine ilk yazdığım gibi iş yapıldıktan sonra çalışan arkadaşların yorumlaması bizim yorumlamamızdan daha değerli olacaktır mantıken.

----

Şu da olabilirdi konudan ayrı olarak yazıyorum. Konu sahibi arkadaşın önceden yaptığı çalışmaların raporları, kazanç raporları gibi raporların önemli bilgilerini gizleyerek paylaşmasını beklerdim hem konu içeriği açısından hemde insanların sizin tam olarak ne yaptığınızı anlayabilmesi açısından